Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

562 commentaren van in totaal 562 beoordelingen
Service
Dhr. HL Mulder (Amsterdam)
14/11/2018
10

Toyota LOUWMAN Amsterdam ZO begrijpt het belang van tevreden klanten i.v.m. de continuiteit van de business en dat merk je in alle contacten.

Service
Frans Werners (Amsterdam)
09/11/2018
6

Ongelukkige locatie. Weten niet hoe te bereiken met ov. Veel te krappe parkeerplaats.

Service
Co van den Bosch (Amsterdam)
29/10/2018
8

Deze vestiging is weer goed op orde na een mindere periode. Je krijgt weer het gevoel dat ze blij zijn dat je klant bent. Er wordt met zorg aandacht besteed aan de auto en aan de klant. Afspraken maken via het algemene telefoonnummer is lastig. Zelf vind ik het prettig een afspraak te maken aan de balie.

Service
Cor Steenbakker (Diemen)
29/10/2018
10

Ik ben zeer tevreden over zowel de werkplaatsreceptie als over de uitgevoerde werkzaamheden. Je weet vooraf wat alles gaat kosten en komt niet voor verrassingen te staan, mits er zich geen noodzakelijke reparaties aandienen. Mocht dat toch zo zijn dan krijg je altijd een telefoontje wat het gaat kosten.

Service
Frans Goddijn (Amsterdam)
29/10/2018
10

Meer dan voortreffelijk team.

Service
P.C.Brouwee (Amsterdam)
29/10/2018
5

Duur van de reparatie in dit geval vervanging van de voorruit was veel te lang.. er werd niet van tevoren verteld dat er een eigen risico van toepassing was terwijl ik in de veronderstelling was dat de leasemaatschappij alle kosten voor haar rekening zou nemen..ook mijn navigatiesysteem was ondanks mijn verzoek niet geüpgraded.

Service
J. van Hofwegen (Amsterdam)
19/10/2018
9

Slechte bereikbaarheid.Zeer goede service.Goede voorlichting over nieuwe modellen.Amstelveen was servicegerichter ook over de nieuwste modellen.

Service
Hans Jaspers (Amsterdam)
17/10/2018
9

onderhoud en reparaties zijn prima, kan ik iedereen aanbevelen. Vraag me wel af of de controle van de accu niet in het onderhoudspakket moet omdat deze 14 dagen na de onderhoudsbeurt het volledig liet afweten en er via de bergingsfirma een nieuwe geplaatst moest worden. Wel weer prima dat die bergingsfirma een service is van toyota. Die kwam direct.

Verkoop
Harrie Jaspers (Amsterdam )
17/10/2018
9

Doen wat je belooft, persoonlijke benadering, adviseren vanuit mijn wensen. Vriendelijk en snel handelend. Enthousiast over het eigen product. Verzorgde showroom.

Service
Dhr. J. Hoekstra (Diemen)
11/10/2018
9

Ben zeer tevreden over van begin, online afspraak maken en doorgeven van de werkzaamheden, tot ik de auto bij de dealer weer mocht ophalen.

Service
J. Loosschilder (Amsterdam )
11/10/2018
8

Ik heb geen idee.

Service
K. Peerdeman (Amsterdam)
11/10/2018
9

Al jaren "klant" en tot op heden zeer tot genoegen.

Service
Mevr J.M.Tuinenburg
11/10/2018
10

Omdat vriendelijk ontvangen.

Service
Mevr. L. van Dalen
11/10/2018
6

Er werd mij aan de telefoon gezegd en beloofd dat de service beurt 2 uur zou duren, toen ik kwam bleek het een hele dag te duren.... zonder excuses moest ik dat maar slikken: sterker nog, men deed of ík me vergist had, dat is ergerlijk en het kostte me die dag dus heel veel tijd, heen en weer fietsen naar centrum waar ik woon....

Service
Frenkie (Amsterdam)
05/10/2018
8

tevreden

Service
Joop Siemers (Amstelveen)
05/10/2018
8

De opstelling van voorraad auto's in de showroom is zodanig, dat men moeilijk kan manoeuvreren en het aanbod van alle kanten kan aanschouwen; daarnaast is het recht toe recht aan opstellen van de auto's saai en niet aantrekkelijk

Service
Mw.E.W.Veen-Bos (Amsterdam)
05/10/2018
8

Korrekte, vriendelijke en eerlijke behandeling.

Service
E.V (Amsterdam )
28/09/2018
9

Alles goed. Alleen terugroep punt niet met servicebeurt uitgevoerd zoals beloofd. Moest andere afspraak maken wat wel naar volle tevredenheid is gebeurd. Anders een 10.

Service
Mw.T.T.Winterkamp (Amsterdam)
26/09/2018
8

Goede afspraken.

Verkoop
V. Stoyanovich
25/09/2018
10

Het personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Veel kennis over de auto's

Service
Malti GangaramPanday (Diemen)
19/09/2018
8

Telefonische bereikbaarheid kan beter. Als ik de optie werkplaats kies word ik niet direct door verbonden.

Verkoop
Dhr Philippe lacoste (Amsterdam)
12/09/2018
10

Nooit zo goed geholpen bij een auto dealer. Ik zal aan iedereen déze garage aanbevallen..ik heb namelijk al begonnen met een collega doe op zoek is naar een auto.

Service
G v liempd (Amsterdam)
06/09/2018
9

Perfecte adequate vriendelijke service

Service
F.van Herpen (Amsterdam )
05/09/2018
10

Nette en correcte behandeling

Service
Renny van Delden (Amsterdam)
05/09/2018
9

Klantvriendelijk, complete service en conform afspraken binnen afgesproken tijd geholpen, klasse!

Service
Wim Fennis
05/09/2018
9

Prettige communicatie. Goede service. Kundig en vriendelijk personeel. Persoonlijke aandacht.

Service
H. Nubé (Amsterdam)
31/08/2018
10

Optimale dienstverlening, vriendelijk en efficiënt.

Service
Maria Lases (Amsterdam)
29/08/2018
10

Plezierig en in vertrouwde handen. Leuk personeel.

Service
T. Jansen (Amstedam)
29/08/2018
8

ik werd her keurig behandeld en mijn auto is weer prima in orde

Service
Kalaykhan, Roell
22/08/2018
10

omdat ik zeer tevreden ben met het hele verloop van afspraak tot het in ontvangst nemen van de auto na de uitgevoerde werkzaamheden

Service
Dhr A. Mottes (Amsterdam)
15/08/2018
10

Uitstekend geholpen in nood situatie

Service
Danny (Amsterdam)
10/08/2018
10

Zo veel betef dan andere Toyota dealers

Service
Mevr. M.J. Bouwman (Amsterdam)
10/08/2018
7

vriendelijk personeel, fijne ruimte om te wachten

Service
F M Colman (Amsterdam)
08/08/2018
10

Vakmanschap, vriendelijke bejegening, helderheid van afspraken en houden aan afspraken, meedenken met de klant.

Service
Marco Damveld (Koog aan de zaan)
01/08/2018
7

Goede service

Service
Michel Vos (Amsterdam)
01/08/2018
9

Topservice, Toyota is een A-merk. Na 120.000 km voelt mijn Toyota Hybrid Wagon nog als nieuw! De werkplaats service is fantastisch en bij de werkplaatsreceptie zijn ze zeer ter zake kundig! Maar....één grote wens aan Toyota: maak jullie service compleet en update bij elke beurt voor een schappelijk bedrag (en dus geen schijfje kopen voor ca. 200,- euro) het navigatie systeem. Nu rijd ik een topklasse auto met een volledig verouderd navigatie systeem. Een ergernis elke dag. Kom op Toyota dat kun je verbeteren, hier ligt een kans!

Service
mevr.A.Boegheim (Amsterdam)
26/07/2018
8

Vaak te druk dus langere wachttijden, kan wat duur zijn, maar daar tegenover staat de betrouwbaarheid.

Service
Mohamed Nouamani (Amsterdam )
25/07/2018
10

Professioneel werk en duidelijkheid

Verkoop
Dhr. H.A. Schaefers (Amsterdam)
24/07/2018
10

Uitmuntende begeleiding van de verkoper tijdens de aankoop. Uitermate tevreden met onze Toyota RAF4 Black Edition en buitengewoon tevreden over de verkoper Rogier Rompa Toyota Amsterdam Zuid OostOnze verkoper hanteerde de juiste toon en we hadden daardoor een klik en voelden ons onvoorwaardelijk een klant die ertoe doet. Vanwege de kwaliteiten van deze verkoper hebben wij besloten hem een offerte uit te laten brengen en wist hij ons vertrouwen te winnen om aan Toyota Amsterdam Zuid Oost de voorkeur te geven.

Service
Cyril Dennis Kopijn (Amsterdam )
18/07/2018
9

Spontaan, leuke medewerkers

Service
Henk Dijs (Amsterdam)
18/07/2018
6

Hetgeen afgesproken is vooraf en na afronding van de servicebeurt dient gewoon nagekomen te worden.

Service
Ruud Pet (Amsterdam)
18/07/2018
10

Louwman is een prettige Toyota dealer waar ik correct wordt geinformeerd over de werkzaamheden en waar geen onnodige reparaties plaatsvinden

Verkoop
T. van Hage-van der Putten (Amsterdam)
17/07/2018
9

De service is altijd perfect. De aflevering van de nieuwe auto was naar mijn smaak te lollig.

Service
B.Carboex
12/07/2018
9

Goede service en zeer vriendelijke medewerkers!

Service
Wim Remmers (Amsterdam)
12/07/2018
10

Goed bereikbaar adres, keurige showroom met actieve en attente verkopers en prettige wachtruimte voor onderhoudsbeurten.

Service
Hans Borgers (Amsterdam)
11/07/2018
4

Door deze te kleine behuizing staan alle nieuwe en occasion auto’s op elkaar gepropt. En een veel te kleine buitenparkeerplaats.ik heb nu mijn derde Toyota maar ik liep tijdens het wachten even bij VW en Seat binnen en dat was een veel mooiere en ruime showroom. Maar ik blijf nog even bij Toyota ( zeer betrouwbaar)Maar het pand heeft totaal geen positieve uitstraling.

Service
Johan Reints (Amsterdam)
11/07/2018
10

Altijd netjes geholpen en de koffie staat klaar.

Service
K.Mayland (Diemen)
11/07/2018
10

Altijd vriendelijke bejegening. Deskundig personeelFijne wachtruimte

Service
Simon Dijkstra (Amsterdam )
11/07/2018
10

Ben zeer tevreden over de afhandeling en ben netjes gebeld dat de auto klaar was en de prijs opgave vooraf.

Service
Tinus Post (Diemen)
11/07/2018
9

Goede service, baliemedewerkers staan je correct te woord. In het geheel genomen, zeer tevreden.

Service
Manuela (Duivendrecht)
09/07/2018
8

vriendelijk personeel en een goede service

Service
Robert (Almere)
09/07/2018
9

Goeie service eerlijk en duidelijkheid

Verkoop
Henk de Zwijger (Amsterdam)
04/07/2018
10

Ben al meer dan 40 jaar Toyota liefhebber Goede service en nooit geen pech gehadZou geen betere dealer weten die er is in Amsterdam.

Verkoop
Mr. Y. Dagtekin
04/07/2018
9

The showroom was big and clean. At the first enter, it was hard to find sales consultant that knows English very well. We were lucky that our sales consultant explained to us everything perfectly.

Service
Glenn Kohinor (Amsterdam zuidoost)
03/07/2018
6

Vanwege dubbel berekende kosten die al bij eerste onderhoudsbeurt had plaats gevonden en er was sprake van dat de airco niet was afgevuld terwijl dat wel had moeten gebeuren.

Verkoop
Hellen Vlieggans (Amsterdam )
27/06/2018
9

Gezien mijn wens op zoek te gaan naar een nieuwe Aygo was ik verrast van de warme ontvangst. Al mijn vragen zijn correct beantwoord en de geruststelling dat ik in goede handen al mijn vragen kon stellen en om uitgebreide uitleg vragen. Ik heb geen moment getwijfeld dit door te zetten.

Verkoop
A De zwaan (Haarlem )
26/06/2018
10

Goede service

Verkoop
Rudy van Leeuwen (Amsterdam)
26/06/2018
10

Zeer vriendelijk en ter zake doende personeel

Service
Hans Bos (Amsterdam)
20/06/2018
10

Vriendelijk en klantgericht. Prettige sfeer in de showroom. En een goed product natuurlijk.

Service
Marja (Weesp)
19/06/2018
6

Prijzen moeten transparanter, auto ook echt schoon als ik er voor betaal, tijden op een vast tijdstip niet een inloop uur, en behoud het personeel bij de resceptie. Zij halen onopgemerkt goed geld binnen.

Verkoop
Mevr. R.M. Garden
12/06/2018
10

Goed team, vakkundig; Zijn op de hoogte van elkaars zaken, waardoor je niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Houden je goed op de hoogte van begin tot eind proces van bestelling tot levering van de Toyota.

Service
Bruno (Diemen)
07/06/2018
10

I've never had a bad experience with them.

Service
Jaap Groot (Amsterdam)
07/06/2018
9

Prettige omgeving in de showroom. Vriendelijke ontvangst. Afspraak is volledig nagekomen. Duidelijkheid vooraf.

Service
A.W.M Straat-Gijsbers (Duivendrecht)
06/06/2018
8

Ik ben tevreden over de behandeling en service en over de uitgevoerde reparaties.

Verkoop
Dhr. Dawes (Weesp )
06/06/2018
10

uiterst vriendelijk en professioneel. uitstekende service

Verkoop
Klaas (Adam)
06/06/2018
10

Video’s, top!!

Service
Loswijk (Amsterdam)
06/06/2018
9

Mij ervaring is dat heel gek ben op louman amsterdam heel dinht bij huis,alles is goed geregeld bij hun

Service
Toby Frielink (Amsterdam )
30/05/2018
9

Toyota Zuid Oost geeft prima service, is helder over de te verwachten kosten en belt als er tussentijds iets verandert/bijkomt. er wordt efficient en vriendelijk gehandeld. De uitvoering is altijd uitstekend.

Service
Pieter de Wolde (Almere)
29/05/2018
8

Er is altijd ruime voor verbetering

Verkoop
Mevr. Schumacher (Amsterdam )
28/05/2018
10

Duidelijke uitleg over de verschillende modellen en Fijn dat de Toyota snel geleverd kon worden. Vriendelijk personeel

Service
ernesto (Amsterdam)
24/05/2018
5

Het plannen van de onderhoudsbeurt op de website wijkt af van de daadwerkelijk benodigde onderhoudsbeurt deze viel duurder uit. bij aankomst werd er mij aanvullend op gewezen dat ik ook nog een aantal andere zaken moest doen die ook belangrijk zouden zijn volgens de monteur. dit soort zaken wil ik graag vooraf weten bij een prijsopgave, dan kan ik daar rustig een besluit overnemen, nu voelt het een beetje voor het blok gezet worden zo aan de balie. daarnaast heb ik ook gevraagd om een prijsopgave voor een matten set, hier zou ik over gebeld worden, dit is niet gebeurt maar stond wel op de factuur, dus zonder opdracht uitgevoerd

Verkoop
Natasja (Amsterdam)
24/05/2018
8

Het personeel is vriendelijk en toegankelijk en staan je graag te woord wanneer je vragen hebt zonder opdringerig te zijn. Fijn!

Service
mevr. B. Sijlbing
23/05/2018
8

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de klantvriendeljke service, die ik krijg. De baliemedewerkers leggen zeer helder uit wat er aan de auto gedaan moet worden en waarom. Dat doen ze zodanig, dat zelfs een leek, zoals ik, het begrijpt.

Service
Loek Jehee (Amsterdam)
16/05/2018
9

Je wordt hier altijd correct en sympathiek als klant behandeld. De werkzaamheden zijn prima, je wordt tijdig en accuraat geïnformeerd en de prijzen vallen vaak mee!

Service
Mevr. van Beeren (Amsterdam)
16/05/2018
9

Ik heb vorig jaar een CH-R gekocht en ik ben zeer tevreden over Louwman zuid oost en de service die ze geven. Vriendelijk personeel en goede service!!

Service
O. Bhawanibhiek (Amsterdam)
16/05/2018
8

Komen afspraken na en auto wordt goed onderhouden en rijdt prima.

Service
T. Fortes (Amsterdam)
09/05/2018
2

Kleine opsomming:
Niet terug bellen
Geen prijsopgave gehad of info over de kosten van de reparatie, moet steeds zelf bellen
Na een jaar een aantal mankementen die ik niet verwacht als ik een auto van inmiddels pas 7 jaar oud bij een dealer koop. (accu, airco, en nog wat kleine dingen)
Niet de juiste info gehad bij aankoop wbt pech hulp.
Eerste beurt die de auto nodig had was meteen een grote beurt, vind ik ook apart.
En steeds maar zeggen dat ze bergijpen hoe vervelend het is, maar verder niets doen. (oh ja ik hoef de 3 euro benzine van de leen auto niet te betalen)
Rij al meer dan 20 diverse auto's van diverse dealers, dit is mijn eerste en laatste toyota.

Verkoop
Peter Rutten (Amsterdam)
08/05/2018
10

Gedegen en adequaat advies

Service
Coen Borren (Amsterdam)
04/05/2018
9

Prima service, kundige mensen, nemen op eigen initiatief contact op wanneer dat nodig is of wanneer ze willen overleggen over een reparatie.

Verkoop
Mevr.T.Terhoeve (Amsterdam)
04/05/2018
9

Prima dealer, jammer genoeg niet in mijn buurt!

Service
Frans Goddijn (Amsterdam)
02/05/2018
10

Goed bereikbaar, genoeg parkeerruimte, mooie zaak, vriendelijke en deskundige mensen

Service
George Lodewijks (Amsterdam)
02/05/2018
4

Het totale plaatje klopt niet.

Service
Naipal (Almere )
25/04/2018
3

Zoals ik al aangaf was de service en kwaliteit ondermaats! Klant vriendelijke uitstraling viel ook tegen omdat de men steeds in verdediging viel en ook naar andere klanten toe waar ik bij stond. Afspraken niet nakomen! Niet alleen naar mij maar ook naar ander klanten toe! Heb ik persoonlijke ervaren! Het is niet meer wat het was met 2 jaar geleden! Jammer want ik heb altijd hele goeie ervaring gehad met Louwman Zuidoost. Ik wil benadrukken dat er 1 persoon wel een luisterende oor had en m’n geval serieus nam en deze jongeman weet wel hoe het moet en velen daar bij Louwman Zuidoost mag daar een voorbeeld aan nemen!

Service
J. Steenmeijer (Amsterdam)
18/04/2018
7

Ik ben niet erg tevreden want het parkeerplaats is erg vol en de showroom propvol dat is niet prettig

Verkoop
EI Admiraal
16/04/2018
10

Het van te voren toegezonde filmpje van de nieuwe auto maakte ons super ongeduldig , perfect geholpen in de showroom , duidelijke uitleg gekregen van de nieuwe auto.Kortom een meer dan tevreden Toyota rijder.

Verkoop
ada harari (dimen)
12/04/2018
10

all is prima

Service
Leo Vroman
12/04/2018
8

Prettige benadering, vriendelijke medewerkers.

Service
Kees Berkhout (Amsterdam)
09/04/2018
8

Na reparatie / onderhoudsbeurt is mijn auto altijd in orde en de medewerkers bij de receptie zijn professioneel en plezierig om mee te communiceren.

Service
Anushka (Amsterdam Zuidoost)
05/04/2018
10

Ze zijn erg klantvriendelijk, dienstverlenend. Ik voel mij welkom hier. Laatst had ik een probleem met het maken van een afspraak om onderdelen te vervangen. Het Klant Contact Center wilde geen afspraak maken, omdat de reparatie volgens hun een snel service betrof. Ik heb hierna persoonlijk contact gehad en men gaf meteen aan dat ik mijn auto gewoon op zondag kon brengen en maandagavond weer kon ophalen. Zo kostte het mij geen verlof. Ik heb mijn auto vorig jaar juni hier gekocht. Het is een 10 jaar oude Aygo. Dus ik had gewoon verwacht mijn auto op te halen. Toen ik aankwam, zag ik mijn auto niet staan. Ik zag wel in de showroom 1 auto met een hoes afgedekt. Ik dacht dat dat vast voor een klant was, die een nieuwe auto had gekocht, maar het was mijn auto. Er zal vast heel weinig verdiend zijn aan mijn oude Aygo, maar de manier waarop het klaar stond, vond ik echt top! Het maakt dus niet uit of je een klant bent waar ze veel of weinig aan verdienen, je krijgt net zoveel aandacht.

Service
Faried (amsterdam)
05/04/2018
10

top alles naar wens gegaan

Service
J. van Ham (Amsterdam)
05/04/2018
6

uitvoering reparatie schade wordt aan mij overgelaten i.p.v. dat de garage het van mij overneemt! daar heb je toch een garage voor..?

Service
K. Peerdeman (Amsterdam)
05/04/2018
8

Doorgaans heel goed geholpen

Service
Anneke Kelner (Diemen)
04/04/2018
10

Ik word altijd prima geholpen. Product en verkoper passen goed bij elkaar, allebei uitstekend.

Service
R.van de Pol (amsterdam)
03/04/2018
8

Pettig ensnel behandeld

Service
Irving Raghunath (Amsterdam)
28/03/2018
10

Wij zijn zeer tevreden met de aanschaf van deze auto en de service van deze garage. Nooit klachten gehad.

Service
Anneke Tjin (Diemen)
21/03/2018
9

De werknemers zijn een en al vriendelijk. Niets is hun teveel en ze zijn ook niet beroerd om een babbeltje met je te maken. Je stapt makkelijk naar binnen zonder enige vorm van ongemak en je wordt goed opgevangen.

Service
C.Smit (Amsterdam)
28/02/2018
9

Komen al vele jaren bij deze dealer en zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de auto.

Verkoop
Inez Oosterhof (Amsterdam)
28/02/2018
8

Heel vriendelijkWel een verkeerde kleur geleverdDuurde wel een tijdje voordat alles rond was al met al

Service
Michael van Leeuwen (Amsterdam)
28/02/2018
10

Top vakmensen, die altijd vriendelijk oplossingsgericht met top service werken

Service
Samantha Grondel (Zaanstad)
07/02/2018
6

Het onderhoud wordt vakkundig uitgevoerd. De bereikbaarheid en het doorgeven dat de auto gereed is kan 100% verbeterd worden. Het hele team is veranderd, vaste gezichten zijn weg en het nieuwe team lijkt servicegerichtheid niet als primaire doel te hebben.

Service
Kenneth Edam (Diemen)
17/01/2018
8

Klantvriendelijke en deskundige dienstverlening

Verkoop
Gerard van Ouwerkerk (Abcoude)
11/01/2018
10

Alles naar wens verlopen

Service
Anoniem
03/01/2018
8

Ik ben al.meer dan 15 jaar klant bij Toyota. Deze keer merkte ik dat de kennis en ervaring ontbreekt bij nieuwe/interim mensen aan de werkplaats receptie. Bovendien, tijdens het maken van de afspraak heb ik specifieke advies gekregen van Klantenservice en deze kwam niet overeen met de advies van de werkplaats receptie.

Service
Dhr.S. van Straten (Amsterdam)
28/12/2017
7

Het is niet echt goed zoals er met de klanten omgegaan wordt als het ergens tegen zit, communiceren met je klant is het belangrijkst, het is zeer slecht als de klant naar de balie moet stappen omdat het in zijn/haar ogen te lang duurt.

Service
Rita van den Berg (Bentveld)
28/12/2017
10

Ik word altijd goed geholpen, krijg uitleg over de werkzaamheden, ik word op de hoogte gehouden over de voortgang en op tijd gewaarschuwd wanneer mijn auto klaar is. Er wordt gevraagd of ik vervoer nodig heb wanneer ik mijn auto breng, ik word op de hoogte gehouden van eventuele meerkosten. Kortom gewoon prima. En vooral: de medewerkers zijn vriendelijk ook aan de telefoon.

Service
Rita koen (Diemen)
27/12/2017
7

Nogmaals ik krijg te weinig terug voor mijn auto.9000€ voor drie jaar vind ik erg veel.Vorige keer was het nog 8 .Ik rij al 35 jaar Toyota Maar nu denk ik er over na om een andere auto te nemen

Service
Fred Bender (Amsterdam-zuidoost)
21/12/2017
9

Toyota is een degelijk en betrouwbaar product. Ik heb er al 15 jaar ervaring mee.Mijn huidige auto is de 2 de yaris.Ik ontvang duidelijke en deskundige adviezen wat er aan onderhoud gedaan dient te worden met argumentatie. Toyota-Louman is een aanrader

Service
Hendrik Worst (Zaandam)
13/12/2017
10

de behandeling en uitvoering is perfect

Verkoop
Laila
12/12/2017
10

Goeie service!!

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Goede uitstraling

Service
Anoniem
07/12/2017
9

prettige service

Verkoop
Pieter Koolen (Diemen)
07/12/2017
9

Zeer positief geholpen. Ook tijdens aankoop proces leuk en duidelijk contact onderhouden.Helaas een min punt: Telefonisch is filiaal vaak slecht bereikbaar, door automatische door schakelingen naar hoofdkantoor.

Service
Rob van Dam (Landsmeer)
06/12/2017
10

11 goed, vriendelijk en snel geholpen bij herstel schade,

Verkoop
Anoniem
29/11/2017
9

Goed service ,aaedig ,duidelijk

Service
Ariën Holthuizen (Nieuw-Vennep)
29/11/2017
2

Onvriendelijk personeel, onbekwame werkplaats. Even een kwartier bellen op een werkdag of ik wel zeker weet dat er sensoren op m'n winterwielen zitten, terwijl ze gewoon de verkeerde wielen gepakt hebben. Vervolgens er nog een half uur over doen om op te leveren, vergeten zaken aan te leveren en dan zeggen dat "je wel eens wat vergeet als je opgehaast wordt."

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Prettig geholpen. Eerlijk advies.

Service
Anoniem
07/11/2017
8

Ik ben tevreden over de uitgevoerde handeling

Service
Anoniem
01/11/2017
9

goede garage, heel klantgericht, als er iets is kun je snel een afspraak make.

Verkoop
Anoniem
01/11/2017
10

Prettige, professionele aanpak. Ter zake kundig.

Service
Anoniem
25/10/2017
4

Informatieverstrekking onduidelijk en slechte planning

Service
Michel Vos (Amsterdam)
25/10/2017
10

Echte persoonlijke service

Service
Anoniem
24/10/2017
4

Waar ik nog meezit het schoonmaken van de auto

Service
Anoniem
23/10/2017
8

prettig geholpen

Verkoop
Anoniem
23/10/2017
9

Vriendelijke verkoper, uitstekende informatie, uiterst klantgericht. Van de aflevering van de auto werd een feestje gemaakt.

Service
Anoniem
18/10/2017
8

goede service, goede communicatie

Service
Anoniem
18/10/2017
5

Prijs klopte niet met de afspraak ( 40% meer) zonder overleg of tussentijdse info.Wachttijd was veel langer dan aangegeven bij de afspraak.

Service
Dhr. Brink
18/10/2017
10

wij komen al 28 jaar bij deze vestiging naar volle tevredenheid

Verkoop
Halima (Amsterdam )
18/10/2017
10

Prima service

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Totally content with purchase, maintenance and friendliness. Top notch. AndI have over 60 years of experience with automobiles!

Verkoop
Anoniem
11/10/2017
10

goede en vriedelijke service. duidelijke antwoorden op vragen

Verkoop
Anoniem
11/10/2017
10

Mooie showroom,vriendelijke mensen, goede service

Service
Anoniem
06/10/2017
8

Mijn toelichting was duidelijk

Service
Anoniem
06/10/2017
8

goed werk geleverd

Service
Anoniem
04/10/2017
8

Ik ben de tevreden over de behandeling maar ik vind de wachttijd vaak te veel uitlopen.

Service
Anoniem
02/10/2017
10

Ik heb geen klachten, niet over de receptie noch over de service aan mijn auto. Ook het wachten in de koffiecorner is goed verzorgd, genoeg leesvoer, koffie en thee, zelfs croissants. Wat zou ik nog meer kunnen wensen?

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
9

Klantvriendelijk

Service
A.p.timmers (Amsterdam)
27/09/2017
10

Aangename,vriendelijke bejegening. Geinteresseerd of de nieuwe auto naar wens is. Correcte, adequate receptie bij het maken van de service afspraak

Verkoop
Dhr. G.J. Gaal (Amstelveen)
15/09/2017
9

dit is volledig gebaseerd op het verkoopproces, dikke pluim voor de verkoper!Geweldige service en behandeling. In het aftersales project een klein probleem met de werkplaats/monteurs, daar de ruitenwisservloeistof slang niet werkte. Blijkbaar was deze doorgebeten door een marter. Naar enig aandringen bij de garage is deze toch onder garantie vervangen. Kortom ik zou deze dealer zeker aanbevelen!

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Ik ben correct geholpen.

Verkoop
Brenda de jonge (Amsterdam)
13/09/2017
10

Ik ben super vriendelijk geholpen en geen vraag was teveel . De verkoper is echt wen topper

Service
Anoniem
06/09/2017
5

Niet erg klantvriendelijk, gebrekkige afspraken, niet efficiënt werken, niet attent baliepersoneel.

Verkoop
C van leeuwen (Mijdrecht)
06/09/2017
10

Goede en helder advies

Service
B. Czekay (Diemen)
31/08/2017
10

We were very well attended, and the service was well explained and priced accurately. It's our second Toyota (we moved from Prius to Prius+ because of growing family), and we always have our car serviced at Louwman Zuidost. We never had any issues on the road!

Service
J. Brouwer en Mevr. O.Brouwer (Amsterdam)
31/08/2017
9

Altijd vriendelijk ontvangen wat voelt als thuiskomen!

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
8

er werken enthousiaste, klantvriendelijke mensen op deze locatie die de klant niet willen laten wachten.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

klantvriendelijk

Service
Geert van Daal (Amsterdam)
23/08/2017
7

prima ontvangst duidelijke afspraken en goede koffie met croissant

Service
Gerben Blokker (Amsterdam)
23/08/2017
8

Goede uitvoering van de werkplaats, de uiteindelijke rekening was wel 500 euro hoger dan de prijsopgave en dat zou eigenlijk gemeld hadden moeten worden. Door zelf te bellen kwam ik daar achter, was wel akkoord maar 20 % meer was te veel voor het automatisch uitvoeren. De simpele handeling om even de voor schokbrekers vast te zetten had ook gedaan kunnen worden als service. Voor de rest was al het werk keurig uitgevoerd. Maar de kleine stapjes extra in relatie tot de grote rekening had het beeld nog positiever gemaakt

Service
M (AMSTERDAM )
16/08/2017
6

Afdeling Verkoop toont totaal geen interesse voor de klanten die voor werkplaats komen. Heb een keer meegemaakt dat ik op zaterdag naar de dealer ging om batterij van mijn afstandsbediening te vervangen. Stond ik 5 min. lang bij de balie te wachten op iemand die me komt helpen, gingen de verkopers van de dealer gewoon achter hun pc werken, terwijl ze even langs kon komen om te vertellen dat op zaterdag de afdeling Werkplaats gesloten is. Ik was zeer teleurgesteld dat ze me niet eens gingen groeten toen ik binnen kwam, terwijl ze mij hadden gezien.

Service
Anoniem
09/08/2017
8

Je wordt netjes te woord gestaan en geholpen met de vragen die je hebt.

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
10

Louwman Zuidoost komt op mij over als een betrouwbare garage waar de klant op nummer 1 staat. Er wordt alle tijd genomen en de service is uitstekend.

Service
H. De zwijger (Amsterdam)
09/08/2017
9

Goede en snelle serviceVriendelijk personeelBij wachten onderhoud koffie en broodje

Service
Pavel Husa (Amsterdam)
09/08/2017
9

dealer is competent

Service
Frans Bohte (Zaandam)
04/08/2017
4

Het ontbreekt de baliemedewerkers aan duidelijkheid, deskundigheid en eerlijkheid naar de klant toe.

Service
Anoniem
03/08/2017
9

Goede service en mijn auto rijdt weer als een zonnetje!!

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Beleefde, correcte, vriendelijke, attente houding naar de klanten toe. Klanten worden direct geholpen.Ik kreeg vervangend vervoer tijdens het onderhoud. Bij het nalopen van de bon, werd ontdekt, dat de data van de batterijcontrole niet was opgevraagd, waaardoor er geeen certificaat afgegeven kon worden. Werd alsnog in orde gemaakt ipv achterwege laten.

Service
Anoniem
02/08/2017
8

is toch een heel mooi cijfer. het was mijn eerste ervaring met Toyota LOUWMAN Amsterdam ZO

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Een beetje meer aandacht zou prettig zijn, zeker wanneer de auto gebracht is door een bergingsbedrijf

Verkoop
Paul van haaren (Amsterdam)
27/07/2017
9

Goed geholpen

Service
Mootje (Amsterdam )
26/07/2017
10

Goed bereikbaar

Service
Tinus Post (Diemen)
24/07/2017
8

Goede sfeer, goede behandeling, tevreden over het resultaat.

Verkoop
Anneke Kelner (Diemen)
24/07/2017
10

Ik voel me bij de verkoper zeer op mijn gemak. Hij heeft alles wat een goede verkoper hoort te hebben.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

vriendelijk/ attent/ goede service

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Ik ga er altijd en ben altijd naar tevredenheid behandeld

Service
Jan steenmeijer (Amsterdam oost)
24/07/2017
8

Ben tevreden en fijne kortingen

Service
Neeske de Kloe (Amsterdam)
24/07/2017
10

Bij deze dealer word je vriendelijk en behulpzaam behandeld. Zij geven duidelijke uitleg en je wordt gebeld om te overleggen over een eventuele reparatie.

Service
D. Boer (Amsterdam Zuidoost)
13/07/2017
10

Auto gebracht voor een kleine onderhoudsbeurt. Werkplaats afspraak via de website gemaakt. Krijg je keurig een bevestiging van.
Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Kon er op wachten. Ook zijn de matten nog schoon gemaakt met de stofzuiger.

Verkoop
Anoniem
12/07/2017
9

Zeer klantvriendelijk, kundig en servicegericht geholpen. Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen.

Verkoop
Frans Overduin (Alphen aan den Rijn)
10/07/2017
8

Vriendelijke benadering, professionele advisering, correcte en aangename aflevering en ook goede afwikkeling van geconstateerde onvolkomenheid . prima service

Service
K. Peerdeman (Amsterdam)
30/06/2017
8

Vanuit een jarenlange ervaring ben ik doorgaans tevreden

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
9

Ontvangst kan beter. Als iedereen druk aan het werk is, dan is er niemand om mensen meteen even te begeleiden naar de koffiehoek. Als je er vaker komt maakt dat natuurlijk niet uit, want dan weet je de weg

Service
S.Dijkstra (Amsterdam)
27/06/2017
9

Ze zijn klant vriendelijk en wordt naar tevredenheid geholpen bedankt voor de koffie en het flesje water

Verkoop
Th.W.M. Bot (Haarlem)
27/06/2017
9

Een helder en duidelijk klantgerichte begeleiding bij de aankoop van mijn Toyota door een zeer vriendelijke en deskundige verkoopadviseur

Service
Yonas (Amsterdam)
26/06/2017
0

Ik heb mijn auto gebracht voor een onderhoudsbeurt en APK. Ik wist dat mijn achterlampje al kapot was maar die is hier niet vervangen maar de auto is wel door de APK gekomen dus ik vraag me af hoe dit kan !!!
Verder stond er op de factuur beschreven dat de ruitensproeier vloeistof is bijgevuld maar dit is ook niet gedaan.
Ik heb mijn twijfels of de oliebeurt nu wel gedaan is of dat er echt helemaal niks aan mijn auto is gedaan , want de punten die ik kon controleren zijn dus niet gedaan.
Voor mij was dit de eerste en laatste keer dat ik mijn auto naar de Toyota dealer heb gebracht.

Service
Anoniem
21/06/2017
1

Avensis gebracht voor grote onderhoudsbeurt. Meerdere werkzaamheden bleken achteraf niet uitgevoerd.

Service
Rita van den Berg (Bentveld)
21/06/2017
10

Vriendelijke medewerkers, ook telefonisch goed en vriendelijk geholpen. Baliemedewerkers zijn vriendelijk en zijn de gemaakte afspraken nagekomen. Ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens de reparatie en heb vooraf een prijsopgave gekregen. Kortom, klantvriendelijk en een goede service gehad.

Service
Mevr K. Offers (Amstelveen)
20/06/2017
9

Prima service, vriendelijk personeel, auto met weinig klachten, fijne ontvangstruimte, mooie schone showroom. Ik kom hier al 20 jaar met veel vertrouwen en plezier.

Verkoop
Dhr. B. van Bezooijen (Hoofddorp)
14/06/2017
9

Wij zijn erg goed geholpen door Louwman Amsterdam. Fijne persoonlijke service en ook een goede nazorg.
Dank daarvoor! Wij zullen jullie zeker positief aanraden bij andere belangstellenden.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Prima gesprekken over inruilmogelijkheden. Goed toelichting over opties bij de nieuwe auto.

Service
Anoniem
07/06/2017
9

Men denkt mee, verleent goede service, houd zich aan de afspraken, geeft tijdig bericht: kortom: prima

Service
C Meyer
07/06/2017
7

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg. Er was iets misgegaan met de servicebeurt (dubbel onderhoud, onnodig). Dit is uiteindelijk goed hersteld en geld is verrekend.

Service
Dhr.J.Reints (Amsterdam)
07/06/2017
10

Daar ik correct ben geholpen en alles volgens afspraak correct is afgehandeld.
Tijdens het wachten waren er crossant en koffie en werd er vaak gevraagt of ik iets wilde drinken.
Al het personeel is heel vriendelijk .

Service
Paul (Amsterdam )
07/06/2017
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Rob van Dam (Landsmeer)
07/06/2017
9

vriendelijk, deskundig en tijdig geholpen

Verkoop
Bob Kassenaar (Amsterdam)
31/05/2017
9

Bij het aanschaffen van onze nieuwe auto bij Louwman Amsterdam Zuidoost kregen we het gevoel een voorkeursbehandeling te krijgen. De verkoper reageerde snel en proactief op onze vragen en opmerkingen.

Verkoop
Olav Grondstra (Oudkarspel )
31/05/2017
10

Goede verkoper hij was heel duidelijk en hield mij goed op de hoogte

Verkoop
bianca van hielten (amsterdam)
24/05/2017
9

omdat ik geholpen ben door een medewerker die ik erg aardig vind, proffesioneel en dan ook zo nu en dan nog humor heeft

Service
D van der Zee (Amsterdam)
24/05/2017
4

Geen direct kontakt met balie.
Auto bleef een dag langer ZONDER bericht.
Om 17:00 gebeld hoe het ermee is, want afgesproken, maar geen bericht terug, slechte service. Vroeger was het beter.
Veel te hoge uurloon, sorry. Ik ben een zelfstandige en verdien e25, - /uur.

Service
Anoniem
18/05/2017
9

Zeer vriendelijke en kundige medewerkers bij werkplaats en verkoop

Service
J Ficke (Amsterdam)
17/05/2017
8

Alles gaat correct.

Verkoop
Martin Meeling (Amsterdam)
17/05/2017
8

omdat er een en ander verbeterd kan worden

Verkoop
C. Van Poorten
10/05/2017
10

Zeer vriendelijk en snelle levering

Service
c.d.kopijn (Amsterdam depijp)
10/05/2017
9

Mooi dealer

Verkoop
Anoniem
04/05/2017
8

Goede service

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Prima service.

Service
Anoniem
01/05/2017
8

Ik vind de mensen die hier werken vriendelijk, professioneel en betrouwbaar en dat is zeer belangrijk bij zo'n grote aanschaf!

Verkoop
Anoniem
01/05/2017
9

Zeer professioneel

Service
hendrik (Zaandam)
28/04/2017
9

je voelt je als klant koning

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
10

geweldige service

Verkoop
Henk Kral (Badhoevedorp)
18/04/2017
10

LOUWMAN Amsterdam ZO heeft klantgerichtheid en servicegerichtheid zeer hoog in het vaandel staan. De materiekennis is uitstekend. Vakmensen die weten waar ze over praten.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Zeer tevreden over deze garage. Zowel telefonisch als aan de balie is men altijd zeer correct en duidelijk naar de klant.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

klant gerichtheid en biedt goede alternatieven

Verkoop
E. de Kort (Zeewolde)
12/04/2017
10

Het kopen van een auto moet een leuke gebeurtenis zijn en dat was het bij Louwman zeker.
Tevens had de verkoper verstand van zaken en heeft hij ons goed geïnformeerd over de aankoop van onze nieuwe C-HR
waarbij hij ons veel wist te vertellen over de hybride auto.
Deze dealer is een aanrader.

Verkoop
Mevr M. Staphorst (Amsterdam)
12/04/2017
9

Uiterst vriendelijk ontvangst (met koffie en al) en zeer deskundig advies. Er wordt door de adviseur meegedacht wat de beste optie is in jouw situatie.
Beloftes werden nagekomen en bij het ophalen van de leaseauto ook weer een feestelijk ontvangst met een verpakte auto en na duidelijke uitleg en een goede fles wijn de weg op. Kortom een aanrader deze dealer in Amsterdam Zuidoost.
Auto rijdt fantastisch en is zeer zuinig in gebruik.

Verkoop
Anoniem
10/04/2017
10

Vriendelijk, duidelijk, tijdig

Service
Anoniem
05/04/2017
8

ik ben een tevreden klant , en hoop dat te blijven.

Verkoop
Dhr. G. Mestebeld (Kudelstaart)
05/04/2017
10

Zeer vriendelijke en deskundige verkoper.

Service
Teloosen J.W mevr.
05/04/2017
8

Ik had foutief ingevuld. Ik vind ze een 8 waard

Service
Anoniem
30/03/2017
9

Good service, easy to make appointment, friendly personnel.

Service
Anoniem
29/03/2017
8

Correct en goed werk

Service
Yvonne Christ (Badhoevedorp)
29/03/2017
9

vriendelijk mensen , goede service, goed bereikbaar.

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

Prettige en professionele be- en afhandeling tijdens het gehele (ver)koopproces

Verkoop
Thijs Wu
23/03/2017
10

Goede zaak prettige medewerkers en ik werd goed geinformeerd.

Service
Anoniem
16/03/2017
3

Heb de indruk dat de dealer uit was om geld uit mijn zak te kloppen. Van te voren opgegeven klacht niet verholpen. Conclusies van keuring zijn discutabel. Het lijkt erop dat de dealer niet wil dat ik de volgende auto ook een Toyota word....anders hadden ze wel meer moeite gedaan.

Service
H.Q. Meijer (Amsterdam)
16/03/2017
7

Enigszins onpersoonlijke behandeling, geen prijsopgave vooraf, weinig toelichting achteraf en hoge prijzen.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Zeer goed geholpen. Het ophalen van de nieuwe auto was een feestje!
Dank voor alles!

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Veel kennis, goede uitleg, super vriendelijk

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Duidelijke afspraken, duidelijke aanpak, goed resultaat, dat vind ik mooi.

Service
Mevr G.E.Smit-Bruinsma (Amsterdam)
01/03/2017
9

Maken altijd een telefonische afspraak voor de regulaire beurten en eventuele problemen met onze Toyota. Zijn altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan en de afspraken die wij hadden zijn altijd keurig nagekomen. Hebben zeer goede ervaringen met deze dealer.

Service
dhr.j.deriga. (ouderkerk ad amstel)
22/02/2017
10

Prettige ontvangst,duidelijke en kundige uitleg. De receptionist wat positief betrokken bij de afspraak die gemaakt was.

Service
Dhr. Bos (Amsterdam)
15/02/2017
10

In 42 jaar is Toyota mijn zevende merk. De ervaringen met zowel Louwman als met de Yaris Hybrid zijn de beste in al die jaren.

Service
Anoniem
06/02/2017
8

Afspraak is afspraak, ook qua tijd, dat is heel prettig, prettige mensen (weinig wisselingen).

Verkoop
J de Vries (Almere)
19/01/2017
9

de tijd nemen voor de mensen en de vriendelijkheid

Verkoop
h.pieters (amsterdam)
12/01/2017
10

de medewerker was klantvriendelijk duidelijk in uitleg en zelf zeer enthousiast en gaf ons op al onze vragen een eerlijk antwoord

Service
Eric Kalter (Nederhorst den Berg)
28/12/2016
10

Goede service vriendelijke mensen prettige plaats om te wachten of fiets / scooter beschikbaar

Service
Rita van den Berg (Bentveld)
28/12/2016
10

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, de medewerkers zijn beleefd. Er wordt met mij meegedacht over het brengen en halen van mijn auto. Ik krijg uitleg over de werkzaamheden, ik word gebeld over de kosten van de reparatie waardoor ik niet voor vervelende verrassingen kom te staan. Maar het allerbelangrijkst vind ik de vriendelijkheid en de bereidheid om mee te denken van de medewerkers.

Service
Mevr R.i de Jong (Amsterdam)
22/12/2016
9

Er is een prettige sfeer . En ik ben altijd naar tevredenheid geholpen

Verkoop
Anoniem
21/12/2016
9

Klantvriendelijk en luisteren goed naar mijn wensen en behoefte

Verkoop
Anoniem
14/12/2016
10

Vriendelijk en goed

Verkoop
Karin Willemse (Amsterdam)
09/12/2016
10

Super service, uitgebreid aandacht en op alle vragen een vriendelijk antwoord

Verkoop
Anoniem
07/12/2016
10

Zorg dat je de tijd neemt, want de dealer neemt de tijd voor alle vragen en doet dat grondig en naar tevredenheid.

Service
Henk Mulder (Amsterdam)
20/11/2016
10

De kwaliteit, informatie en organisatie van mijn dealer is uitmuntend.

Service
Anoniem
18/11/2016
8

Alleen ten aanzien van de updates van het navigatie systeem moet Toyota in het algemeen de communicatie verbeteren. Tevens vinden wij dat Toyota in staat zou moeten zijn om een zodanig systeem aan te bieden waarbij wij, als klant, zelf het systeem regelmatig kunnen updaten. Er zitten veel fouten in het nav. systeem. We hebben zelfs een losse Tom-Tom moeten aanschaffen!Uiteraard zijn we benieuwd naar de nieuwste update. Deze wordt volgende week geïnstalleerd . Hopelijk zijn de fouten er nu uitgehaald.

Service
mevr. H. Brink (Amsterdam)
17/10/2016
10

al 27 jaar bij deze dealer en nog steeds tevreden

Service
Nico Sibbel leeftijd 85 jaar (Amsterdam)
12/10/2016
8

Omdat de jaarbeurt en apk keuring netjes en goed zijn uitgevoerd met toelichting waarom het e.e.a. Moest worden gedaan.

Service
Karin Willemse (Amsterdam)
28/09/2016
10

Super service, uitgebreid aandacht en op alle vragen een vriendelijk antwoord

Service
Anoniem
22/09/2016
7

De dealer is goed. Ik rijd al lang Toyota. Service en product is goed. Ik heb alleen een negatieve ervaring met de koop van mijn auto. Nu bij de eerst grote onderhoudsbeurt bleek dat het voertuig was voorzien van winterbanden. De verkoper had mij hier op moeten wijzen. Normaal gebruik ik geen winterband. Ik ha in overweging genomen om de auto niet te kopen. Naast deze auto was een zelfde type beschikbaar. Ik weet niet wat voor banden die had. Ik had misschien die auto gekocht. Nu zal ik in de toekomst extra kosten moeten maken om een ander type banden te kopen. Banden die geschikt zijn voor alle omstandigheden. Ook kreeg ik te horen dat mijn fietsdrager niet meer op de auto paste. De trekhaak was anders. Montage en koop trekhaak incl een nieuwe fietsdrager € 1000,--.

Service
Anoniem
14/09/2016
10

Vriendelijke benadering door receptie.
Duidelijke uitleg over eventuele extra kosten.
Prettige wachtruimte met koffie/thee en magazines.

Service
Mevr. B. Hoddes (Amsterdam)
18/08/2016
9

Hele fijne ontvangst, lijkt net een huiskamer, altijd welkom, alles wordt netjes uitgevoerd, bij eventuele extra kosten wordt dit altijd in overleg gedaan. Kortom ik ga naar geen andere dealer

Service
G. VAN DAAL (Amsterdam)
17/08/2016
8

Alle opgaves en aankondigingen waren juist

Service
Mevr. Meijn (Monnickendam)
17/08/2016
10

Vriendelijk, nette omgeving , schone toiletten en de werkplaats is top.

Service
mevr. M.J. Bouwman (Amsterdam)
10/08/2016
7

de Service beurt is goed uitgevoerd, echter mijn vraag om de binnenkant van de auto te stofzuigen is belabberd uitgevoerd

Service
Leon van Beurden (Amstelveen)
08/08/2016
9

Goede en betrouwbare service

Service
Anoniem
27/07/2016
9

Goede service en de vriendelijkheid naar klanten toe is perfect.

Service
albertus throns (amsterdam)
13/07/2016
9

van wegen een correcte behandeling

Service
Anoniem
13/07/2016
7

Reparatie aan de zuigers van onze Aygo viel weer net buiten de garantie termijn bij lage kilometerstand. Hebben het idee dat wij een maandagmorgen auto gekocht hebben. Heel veel problemen met onze ingebouwde Tomtom gehad. Hadden wij maar nooit onze Starlet ingeruild deze was motorisch super !!!!

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Bij deze Toyota dealer wordt ik altijd zeer vriendelijk geholpen. Als ik wel eens terugkom voor een kleinigheidje (bijv. het koppelen van bluetooth aan de auto) is er altijd een medewerker bereid mij te helpen, ook al lukt het niet meteen. Men gaat dan net zo lang proberen totdat het wel lukt. Echt niets dan lof. Bovendien vind ik dit een heel fijne auto.

Service
Gerben Blokker (Amsterdam)
06/07/2016
7

dit is de tweede keer dat ik er kom. De eerste keer ging er nogal wat fout bij een reparatie. Ook de toevoeging van olie was toen niet uitgevoerd terwijl ik wel een service kaart heb. Dit keer, een grote beurt en apk, ging goed. Daarom geef ik nu een zeven waar ik bij de eerste keer een mager 6 moest geven. Wanneer bij een volgende beurt weer zo goed werk wordt geleverd als deze keer wordt het cijfer zeker hoger. Dit keer was ook de vervanging van de lampjes gratis vanwege de service kaart, dus het gaat zeker echt beter dan de eerste keer. Ik denk dat ik bij deze garage mijn onderhoud zal blijven laten uitvoeren

Verkoop
Anoniem
30/06/2016
10

Duidelijke en eerlijke communicatie. Na de proefrit werd mij gevraagd wat van de auto vond. Hierbij op mijn kritische punten geen ontwijkend antwoord maar een eerlijke tegen argumentatie of een bevestiging. Daarna goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en tot slot een belletje na ongeveer een week hoe de auto beviel. Minpuntje die ik constateerde bij de auto is daarna direct verholpen.

Verkoop
R.koen (Diemen noord.)
30/06/2016
6

Het is niet leuk om een auto te kopen waaraan zoveel mankeert.
Je koopt juist bij een dealer omdat je denkt dat je een aantal jaren zonder problemen rijdt.
Vooral omdat de km zo laag was.

Service
Anoniem
29/06/2016
7

Mijn navigatie doet het niet meer na de eerste grote beurt en het is nog steeds niet opgelost ook niet na mijn laatste grote beurt ( ook niet eerder bij winter en zomer servicebeurt )

Service
Anoniem
29/06/2016
8

er zijn altijd verbeter punten!

Verkoop
Anoniem
29/06/2016
10

Uitstekende service

Service
Anoniem
22/06/2016
10

bekwaam, begrip voor verzoeken van de klant, hulpvaardig, vriendelijk

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
10

Prima service en goede kwaliteit van de producten

Verkoop
Jeanne van Seters (Amsterdam)
22/06/2016
10

Professioneel, vriendelijk, hulpvaardig.

Service
Michael van Leeuwen (Amsterdam)
22/06/2016
10

Al jaren tot de dag van vandaag uitstekend geholpen: behulpzaam, vriendelijk en correct en onze auto rijdt prima! Kortom uitstekende service, wij zijn er blij mee en blijven daarom vaste klant.

Service
Dhr. A. Afkari (Amsterdam)
20/06/2016
10

uw bent de beste wat ik tot nu mee heb gemaakt. ga zo door.

Service
F.Boonstra (Amsterdam)
16/06/2016
6

Geen overleg keuze banden

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Diverser personeelsbestand zou beter zijn voor een dealer in Amsterdam Zuidoost. Verder prima service.

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
10

Prettige verkoper die waarmaakt wat hij zegt.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

nooit voor onverwachte situaties gekomen, duidelijke uitleg, overleg over komende kosten.

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
8

De aankoop is prima geregeld.

Verkoop
Paul Berndsen (Badhoevedorp)
07/06/2016
8

fijn geholpen en zeer nette mensen

Verkoop
Anoniem
02/06/2016
10

De klantvriendelijkheid en uitleg etc.

Service
Anoniem
02/06/2016
8

Erg vriendelijk. Indien noodzakelijk nemen zij tussentijds contact op als er wijzigingen zijn of ze komen er tijdens het onderhoud achter dat bijvoorbeeld banden moeten worden vervangen. De vorige keer een vervangende auto meegekregen, omdat de banden niet op voorraad waren. Het is ook zeer prettig dat er wifi beschikbaar is, zodat je kunt werken.

Verkoop
herman zwiers (diemen)
02/06/2016
9

Goed contact en nazorg

Service
Anoniem
01/06/2016
9

goede en nette servise

Service
Jeroen Witmus (den haag)
20/05/2016
8

kwaliteit dienstverlening, vriendelijk en klantgericht

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
8

Goede hulp zonder een Afspraak.

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
10

We werden vriendelijk ontvangen in de showroom, een proefrit werd aangeboden en we zijn uitstekend geholpen door de verkoper. Zeer tevreden met de nieuwe Aygo.

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Ben over de totaalbehandeling zeer tevreden!

Service
Irving Raghunath (Amsterdam)
11/05/2016
9

Goed product, goede service, goede voorlichting en je hebt niet het idee dat je voor de gek gehouden wordt.

Service
rene wiering (Amsterdam)
11/05/2016
9

prima service met humor en vakkennis geholpen.

Verkoop
S.van Straten (Amsterdam)
11/05/2016
10

Dit team staat er voor zijn klanten, dat was met een andere verkoper helaas anders die ons een auto in 2015 heeft aangesmeerd. Dit team verdient meer dan een pluim, fantastisch wat men heeft gedaan om een zeer ontevreden klant om te buigen naar een zeer tevreden klant.

Service
Anoniem
09/05/2016
9

Door schadeherstelbedrijf (dus niet de dealer) waren de parkeersensoren niet goed gemonteerd. In de werkplaats van de dealer is dit opgelost, waarbij ik verder geen actie hoefde te ondernemen richting schadeherstelbedrijf. Goede service!

Service
P.M.Burmeister (Diemen)
06/05/2016
5

teveel misverstanden, gedane beloftes die op gespannen voet met nakomen daarvan staan.

Service
Anoniem
04/05/2016
7

Goede service, aandacht voor de klant, maar tamelijk duur

Service
Theo Schneider (Amsterdam)
04/05/2016
9

Ik heb mijn tevredenheid met een 8 gewaardeerd
Ben prima tevreden had ook een 9 kunnen zijn
Prima service, ben behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan en
de kleine onderhoudsbeurt en APK waren adekwaat uitgevoerd.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Een 10 is voor god. Het hoogst mogelijk voor een bedrijf is de 9. Dit bedrijf verdient ten volle de 9.

Service
Hans Bos (Amsterdam)
29/04/2016
10

Goede kwaliteit, klantgericht, goede auto, alles goed afgewerkt en opgelost.

Verkoop
Mevr. G.P.M. Henkus-Kocken (Amsterdam)
29/04/2016
10

Wij zijn terzake kundig, attent en bijzonder vriendelijk geholpen bij de aanschaf van een lease-auto. hartelijk dank daarvoor.

Verkoop
Richard de Groot (Amsterdam)
29/04/2016
10

Goede service, goede inruil, goede uitleg van de nieuwe auto. Vriendelijke medewerkers.

Verkoop
Sedat Satilmis (Hoorn NH)
29/04/2016
10

Ik ben sinds 2009 bij deze dealer en ging het altijd goed. Personeel is vakkundig en vriendelijk.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Ik heb nooit klachten of onvolkomenheden bemerkt

Verkoop
Peter Kouwenberg (Amsterdam)
20/04/2016
10

Klantvrindelijkheid en transparantie

Service
Anoniem
14/04/2016
10

Zeer tevreden

Service
Anoniem
13/04/2016
10

prettig, deskundig en betrouwbaar

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Fantastische service, zowel van de receptie als van de werkplaats. Zeer betrokken en deskundig personeel, die altijd weer klaar staan om mijn 36 jaar oude Celica weer helemaal tip top in orde te krijgen. Bedankt!!!

Service
Lia (Diemen)
13/04/2016
10

We zijn zeer goed behandeld en de medewerkers waren zeer vriendelijk en kwamen vakkundig over.

Service
S. Satilmis (Hoorn)
13/04/2016
9

Ik word altijd goed geholpen

Service
John Rapati (Naarden)
06/04/2016
10

Alles wordt tot in de puntjes uigevoert je, wordt er heel vriendelijk geholpen en men neemt ook alle tijd voor je 👍🏻👍🏻👍🏻

Verkoop
Anoniem
05/04/2016
10

Vriendelijk personeel, goede service! Voelde heel speciaal om bij deze dealer mijn nieuwe auto te kopen!

Service
Anoniem
31/03/2016
8

vriendelijk en duidelijk

Verkoop
Frans Goddijn (Amsterdam)
30/03/2016
10

Hartelijke en deskundige mensen die in een mooie ruimte met ruim voldoende voorraad de klant met alle egards ontvangen en van dienst zijn bij de keuze voor een nieuwe wagen. Zo'n uitgave kan een stressvolle belevenis zijn en de verkoper bood alle ruimte voor vragen, wist veel informatie te geven, was volstrekt transparant in het tonen van de mogelijkheden voor inruil en in het laten zien van de manier waarop de maximale inruilwaarde wordt bepaald. Bovendien was zijn aanbod al direct een stuk royaler dan de garage waar we de afgelopen jaren (tevreden) klanten zijn geweest. Voor de uitleg van de diverse aspecten aan de nieuwe wagen werd alle tijd uitgetrokken zodat we goed voorbereid de weg op gingen met de nieuwe aanwinst. En de keuze is een goeie gebleken: we rijden zuinig en met veel plezier.

Service
S.van Straten (Amsterdam)
30/03/2016
10

Omdat ze fantastisch zijn het gaat deze dealer NIET om alleen maar een auto te verkopen, maar vnl om een goede klant relatie op te bouwen, en dat doen ze fantastisch daar kan menig een van leren.
Als dit ook aan de dealer kan worden doorgegeven dan zijn wij ook blij.

Service
Anoniem
23/03/2016
8

afspraak via internet na inspectie bellen wat er moet gebeuren en wat ik moet betalen

Service
R.Nieuwenhuis (Almere)
23/03/2016
8

Auto keurig schoon teruggekregen, conform prijsopgave onderhoud gepleegd. Blijft raar dat men nieuwe ruitenwissers wilde monteren terwijl deze een maand geleden zijn vervangen. Komt vreemd over en werd weggewuifd. Niet sterk. Voorstel verlengen garantie kon wel en toen weer niet.....erg onduidelijk.
Behoudens deze kritiek tevreden. Hoop dat jullie er iets mee doen voor de toekomst/andere klanten.

Service
Anoniem
16/03/2016
10

prima communicatie en service

Verkoop
Dhr. A. Bakker (Amsterdam)
15/03/2016
10

Ik ben zeer goed geholpen bij het zoeken naar een goede auto. Er werd actief meegedacht zodat er een optimaal resultaat kon worden behaald. Ook is de service dus persoonlijk, en dus heel positief.

Service
Wim Teune (Amsterdam)
14/03/2016
9

Vanwege de klantvriendelijkheid en de vakbekwaamheid.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

zijn korrect in omgang

Service
Anoniem
09/03/2016
8

8 omdat ik t gevoel heb dat t goed is

Service
dhr. J. Drenthe (Amsterdam)
09/03/2016
9

Makkelijk in te plannen afspraak, met vooraf duidelijke prijsopgave ( in mijn geval een jaarlijkse onderhoudsbeurt). Vriendelijk mensen die de tijd nemen om uitleg te geven. Auto prima en geheel volgens verwachting weer afgeleverd. Enige minpuntje is dat de wachttijd bijna twee maal zo lang duurde dan verwacht.(ca. 2 uur i.p.v. 1 uur). Bij een volle agenda kan dan irritant zijn. Was bij mij geen probleem.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Makkelijk om afspraak te maken,mogelijkheid om te wachten tot auto klaar is,bijzonder vriendelijk personeel,goed te bereiken locatie.

Service
atpramana (amsterdam)
25/02/2016
8

dealer is erg goed

Service
Dhr. Reinders (Amsterdam)
24/02/2016
10

Vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel.
Er wordt netjes opgebeld met de vraag of bepaalde reparaties uitgevoerd mogen worden.

Service
dhr. j.t.deriga (ouderkerk ad amstel)
17/02/2016
10

goede planning . vriendelijk. kennis van zaken. prettig wachten. goede harmonie. voldoende tijdschriften.
wagen werd gewassen. rekening werd uitgelegd en de exstra.
ik ben zelf 27 jaar receptionist geweest bij fiat en merel falco dus ik weet waar ik het over heb.

Service
Paul (Amsterdam)
17/02/2016
9

Dienstbaar, duidelijk, vriendelijk en zakelijk.

Service
Ton Faber (Amsterdam)
10/02/2016
7

Heb wat nadelen ondervondenmet name het afronden en afleveren van de auto met een beurt en apk

Verkoop
Mevr T P Hansen (Weesp)
04/02/2016
9

kundig en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

keurig, zakelijk, niet patserig

Verkoop
Pieter Tiemstra (Beugen)
01/02/2016
9

Correcte manier van handelen, deskundigheid, kennis van het product wat verkocht wordt.

Service
Anoniem
28/01/2016
10

Vriendelijk, Professioneel en kundig.

Service
Anoniem
27/01/2016
4

Lange wachttijd en weinig goede lectuur voor geprogrammeerde radiozenders zijn gewist accu laten vervangen voor 251 euro is wel erg duur.

Verkoop
Rita de Jong (op naam van van Gaalen) (Amsterdam)
27/01/2016
10

Ik ben zeer tevreden omdat de ontvangst altijd vriendelijk is . Ik met kleine onverwachte problemen snel en goed geholpen ben de afgelopen 5 jaar. Met telefonisch vragen neemt men altijd de tijd om me te woord te staan

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
8

Ruime showroom en vriendelijk personeel.
Goed geholpen.

Service
Anoniem
20/01/2016
10

Keurig geholpen en zeer klantvriendelijk.

Service
Theo Kersten (Amsterdam)
20/01/2016
9

Zakelijke, deskundige en vriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

goed

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

Goede service, klantgericht en geeft gevoel dat klant koning is. En vriendelijk personeel!

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Service
Darry (Leidschendam)
13/01/2016
9

Is oké

Verkoop
Majid Hamoumi (Den Haag)
13/01/2016
9

goede en snelle levering. Op tijd ivm bijtelling.
Goede uitleg bij oplevering. Goede nazorg

Service
H. Bakker (Nieuw-Vennep)
06/01/2016
9

Bij Toyota Louwman in Hoofddorp zijn alle medewerkers correct tot hartelijk. Niets is teveel, elke vraag wordt beantwoord. Ze gaan vaak 'above and beyond' the tour of duty, en dat is te prijzen

Service
Fred Bender (Amsterdam)
04/01/2016
8

Al 15 jaar een tevreden klant bij Garage Louman Amsterdam. Mijn 2de Toyota Yaris.
Altijd goede realistische adviezen ontvangen omtrent een optimaal onderhoudsschema van de auto.
W.F Bender

Service
Anoniem
30/12/2015
7

vriendelijke medewerkers, goeie uitleg, goed geholpen

Service
Koen Siegrest (Spaarndam)
29/12/2015
8

goede service en gekwalificeerd personeel

Verkoop
Anoniem
24/12/2015
8

Verkoper duidelijk en vriendelijke en goede uitleg bij aflevering auto

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
8

Zeer behulpzaam, vriendelijk en duidelijk.

Verkoop
FT de Rijke (Amsterdam)
23/12/2015
8

Beleefde klantvriendelijke service. Onderhoud punctueel volgens afspraak. Goede voorzieningen tijdens het wachten.

Service
Marijke Smit (Weesp)
23/12/2015
9

Goede en betrouwbare dealer, goede service, mijn auto is daar in goede behandeling

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
9

uitstekend geholpen

Service
Ben Ziepzeerder (Diemen)
16/12/2015
9

Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk, en behulpzaam

Service
Dhr. a.p.timmers (amsterdam)
14/12/2015
9

correcte behandeling. Geheel volgens afspraak. Snel telefonisch contact met de werkplaats receptie. Niet onnodig wachten met en "muziekje" Auto keurig telefonisch gereed gemeld. Klasse!

Service
hr. C.Vrijenhoek (Diemen)
10/12/2015
8

Prima representatie van Toyota.
Vriendelijke mensen, zeer service gericht, kwaliteit/prijs verhouding prima.

Service
Anoniem
09/12/2015
7

Omdat ik de laatste keer heel erg netjes te woord ben gestaan, er werd uitgebreid de tijd genomen om de rekening uit te leggen en ik ben vooraf gebeld ivm de extra kosten. Helaas ging er bij de aflevering van de auto iets mis...vandaar de 7 en niet de 9 die ik eigenlijk zou willen geven voor mijn laatste contact

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Ik kreeg een keurige behandeling en de auto ook.

Service
Rita koen (Diemen)
09/12/2015
7

Een beetje teleurstellend een toyota te kopen die na 1 jaar niet door de keuring komt. Ondanks weinig kilometer te hebben gelopen.
Koop juist toyota omdat ik al 40 jaar geen problemen met de toyota heb gehad.

Service
Anoniem
02/12/2015
10

Prima service, leggen alles goed uit, komen afspraken na en m'n toyota auris is een fijne auto om in te rijden!

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
10

Zeer vriendelijk mensen, service gericht, kennis van zaken. Zeer goed telefonisch bereikbaar, komen altijd afspraken na.

Service
Anoniem
02/12/2015
10

I've always been satisfied in my dealings with this dealer over more than 20 years.

Service
Anoniem
02/12/2015
8

Goede informatie vooraf en goede uitvoering van werkzaamheden.

Verkoop
B. de Groot (Amsterdam)
02/12/2015
8

goede uitleg, aardige verkoper, zeer flexibel.

Service
Wilfred Franken (Amsterdam)
02/12/2015
9

Goede service

Service
Anoniem
26/11/2015
10

Anno 2015,zie je zelden zulk correct personeel. Een verademing.

Service
Lenore Eissing (Amsterdam)
26/11/2015
9

Alles klopt eigenlijk altijd in deze garage, de prijsopgave, tijdsduur, aanbod vervangend vervoer of ter plekke wachten, de koffie en actuele tijdschriften op leestafel, de uitleg benodigde reparaties of vervangen van materiaal, persoonlijke aandacht en advies, en oog en oor voor specifieke wensen.

Service
Anoniem
23/11/2015
5

Goede auto, maar veel te duur in onderhoudskosten

Verkoop
Anoniem
23/11/2015
10

De dealer leefde zich goed in mijn behoefte en gaf mij hierdoor het beste advies. Ik ben erg tevreden!

Service
c.d.kopijn (Amsterdam)
19/11/2015
8

Altijd gezellig

Verkoop
Eric Everhard (Amsterdam)
18/11/2015
10

De dealer is goed te berijken en er altijd genoeg parkeerruimte in de buurt. De auto's in de showroom staan er altijd punktueel bij.

Service
George Lodewijks (Amsterdam)
18/11/2015
7

Slechts 1 x geweest en er zijn nog wat accessoires die niet 100% werken

Verkoop
F.J.Mars (Amsterdam)
11/11/2015
10

Ik ben zeer tevreden, met het advies van de verkoper, en ik rijdt al 30 jaar Toyota.

Service
K. Peerdeman (Amsterdaam)
11/11/2015
8

Doorgaans erg tevreden

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
8

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Service
René (Purmerend)
03/11/2015
8

Het is waar dat je bij een dealer iets meer betaald dan bij een "gewone garage", maar de service en extras die je bij een dealer krijgt, zijn het meer dan waard.

Verkoop
Ron Snijder (Dordrecht)
29/10/2015
10

Bij het ophalen van mijn nieuwe lease auto zeer correct behandeld, een uitgebreide uitleg van de auto gekregen.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
10

Alles is perfect gelopen. Nette afhandeling en alles exact volgens afspraak.

Verkoop
S.Smit (Zaandam)
28/10/2015
9

zeer klantvriendelijk, zeer tevreden met aflevering

Service
Anoniem
16/10/2015
9

Deze Toyota dealer is bijzonder door de persoonlijke behandeling van de vakmensen alsof het een kleine warme garage betreft. Super leuk om er te komen.

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
10

Prettige, adequate dienstverlening.

Service
Mw.Winterkamp (Amsterdam)
14/10/2015
9

Prima werk en goede afspraken

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
10

ik voel heel welkom in dit filiaal. het is mooi fris lekkere koffie en iedereen is vriendelijk

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
9

In deze tijd veranderen en verplaatsen bedrijven heel snel. De toyata is in al die jaren (4) dat ik mijn auto had gekocht (mijn eerste auto) goed bereikbaar geweest. Elk jaar werd ik herinnerd aan de beurt die gedaan moest worden of de zomer of wintercheck. Er zijn ook vaak dezelfde mensen, dat geeft mij een vertrouwd gevoel. Iedereen is goed opgeleid tot hetzelfde serviceniveau.

Service
Frank Polak (Amsterdam)
05/10/2015
9

Omdat ik zeer tevreden ben

Service
Anoniem
30/09/2015
8

het blijft nodig te letten op gemaakte afspraken en verrichte werkzaamheden.

Service
Anoniem
30/09/2015
10

De service -afhandeling en advies zijn goed geweest.Ook de vriendelijkheid van het personeel was heel goed.

Service
Anoniem
23/09/2015
8

Everything was very friendly and they cleaned my car which was a nice surprise

Verkoop
Anoniem
23/09/2015
9

Klantvriendelijke benadering, denkt met de klant mee, is alert en komt afspraken na

Verkoop
Dhr. H.L.M. Janssen (Amsterdam)
23/09/2015
9

Efficiënt, deskundig, duidelijk.

Verkoop
S.van Straten (Amsterdam)
23/09/2015
8

Eerlijkheid is het belangrijkste om het vertrouwen van je klant te garanderen, geen verhaaltjes vertellen die je als verkoper niet weet of waar kan maken.

Service
Anoniem
21/09/2015
0

Schade slecht afgehandeld en klachten in twijfel getrokken

Service
Hil Brink (Amsterdam)
16/09/2015
9

wij zijn al 26 jaar bij deze dealer en hebben nooit problemen gehad

Service
Anoniem
11/09/2015
7

omdat de service goed is

Service
F.L.C. van Duijn (Amsterdam)
11/09/2015
9

service is fantastisch

Verkoop
Henk de zwijger (Amsterdam)
11/09/2015
9

Kom er al vele jaren en nooit geen probleem gehad en de goede service +nette behandeling

Service
Mevr. Neeske de Kloe (Amsterdam)
11/09/2015
9

Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering.
Fijne wachtruimte met koffie/thee en magazines.

Verkoop
Anoniem
27/08/2015
10

Correcte vriendelijke en geduldige uitleg van de verkoper.

Service
Daniel (Amsterdam)
27/08/2015
8

Vriendelijke service, makkelijk afspraken maken, vooraf prijsopgave - geen onaangename verrassingen, fijn dat ze electrische leenscooters hebben.

Service
Anoniem
26/08/2015
10

Ben gewoon tevreden.

Verkoop
Hanneke Weber (Amsterdam)
26/08/2015
9

Vlotte en correcte service en het nakomen van toezeggingen.

Service
M.J. Bouwman (Amsterdam )
26/08/2015
10

Zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Service
Anoniem
17/08/2015
10

de gemaakte afspraken worden naar tevredenheid verwerkt en ook de vriendelijkheid van de receptie draagt er een steentje bij

Service
Bettina Hoddes (Amsterdam)
17/08/2015
9

Goede sfeer er wordt je niets opgedrongen, de mensen zijn altijd bereid informatie te verschaffen, ze zijn eerlijk

Service
Chris Kalshoven (Diemen)
03/08/2015
10

Bij deze dealer wordt nog de tijd genomen om naar de klant te luisteren en indien nodig een oplossing te vinden voor een probleem.

Service
P.M.Burmeister (Diemen)
03/08/2015
7

afspraken duidelijk (zwart op wit),
doen wat belooft is.

Verkoop
Anoniem
29/07/2015
8

Ik heb de dealer alleen bij aflevering bezocht. Koffie en een duidelijke uitleg werden verstrekt. Dus goed.

Service
Anoniem
29/07/2015
9

goede ervaringen

Verkoop
ray naipal (almere)
29/07/2015
10

super klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

Klant centraal. Goed advies en service

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Goede dealer

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

Ik werd erg vriendelijk verwelkomd en de medewerkers namen de tijd om mij de auto te laten zien en uit te leggen. Ook waren ze erg flexibel bij het plannen van de inlevering van mijn vorige auto. Kortom ik was helemaal tevreden!

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

Goed advies, klantvriendelijk en service gericht, goede verkoopbalans

Service
Anoniem
16/07/2015
10

Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Problemen aan de auto en regulier onderhoud werden zorgvuldig en snel afgehandeld.

Service
Anoniem
15/07/2015
10

fijne garage, goede communicatie. Je krijgt waar voor je geld.

Service
Anoniem
15/07/2015
9

nette behandeling het nakomen van de afspraak en de vriendelijke behandeling

Service
dhr h heuft (amsterdam)
15/07/2015
7

mijn laatste ervaring was nou niet perfect

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Goed bedrijf, zeer klantvriendelijk, transparant over prijzen en werkzaamheden, klant staat geheel centraal.

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

Goede ervaringen in het verleden en ook nu weer zeer hartelijk ontvangen en op prettige wijze van informatie voorzien

Verkoop
M de Roode (Landsmeer)
08/07/2015
9

Goede kennis van zaken, niet opdringerig, prettig te woord gestaan, afhandeling correct en vriendelijk, heldere communicatie

Verkoop
Rudolf Robert Bruin (Diemen)
08/07/2015
10

Klantvriendelijk. Uitleg tot op de kleinste details. Goede voorlichting service. Als koper wordt je op je gemak gesteld. Goed advies m.b.t de keus van een Hybride Toyota. Ik ben mijn Ford Mondeo waar ik erg aan gehecht was totaal vergeten.

Verkoop
Eissens, A (Amstelveen)
06/07/2015
10

Zeer vakkundig en bekwaam. Zeer vriendelijke behandeling zowel tijdens verkoop proces alsmede de aflevering. Bij Citroen viel dit ontzettend tegen en is mede de oorzaak dat wij van merk veranderden.

Service
Fons Eickholt (Amsterdam)
25/06/2015
8

Omdat ik te laat was voor een afspraak, en ik kon de volgende donderdag er weer bij zijn. Service is perfect.

Service
Robert de Breij (Abcoude)
25/06/2015
8

Prima service en leuk personeel.

Service
Anoniem
24/06/2015
6

Communicatie over de te maken kosten moet verbeteren en zorgvuldigheid bij het opmaken van de rekening idem

Service
Ferrie Heeren (Amsterdam)
18/06/2015
9

Goede service

Service
Ben Ziepzeerder (Diemen)
17/06/2015
9

verkoop top, werkplaats top, receptie redelijk

Verkoop
Gerda Ruardi (Zaandam)
17/06/2015
10

Het hele traject van advisering, offerte alsmede aankoop en aflevering is echt prima verlopen. Alle lof voor de verkoper in deze.. Zijn objectieve mening heeft ervoor gezorgd dat wij de uitvoering van de auto net iets anders hebben genomen dan wij in eerste instantie van plan waren.
Een aanrader dus!

Service
Dhr. J.F.M. Sonneveld (Amsterdam)
03/06/2015
9

Onberispelijke service, aan balie en in werkplaats. Als er al eens sprake is van een probleem, dan wordt dit voorbeeldig opgelost.

Service
Anoniem
27/05/2015
7

tevreden

Service
Holtrigter (Almere)
27/05/2015
10

Goede service en zeer klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
21/05/2015
9

Overall good service.

Service
Jan steenmeijer (diemen )
13/05/2015
7

Ben erg tevreden. En houd het maar bezig

Verkoop
Marcel Bakker (Amsterdam)
13/05/2015
10

Tot in de puntjes verzorgde service, zeker een aanrader!

Service
Anoniem
30/04/2015
7

beoordeel altijd wat voorzichtig

Service
# richard hekking (Landsmeer)
29/04/2015
10

Ik ben een zeer tevreden klant. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk!👍💐

Service
Anoniem
13/04/2015
8

Ooit bij toeval hier terecht gekomen. Vond de medewerkers zeer klantvriendelijk. Vind de omgeving prettig. (Amsterdamse Poort, IKEA) zodat je tijdens het wachten nog even lekker kan winkelen. Auto komt altijd prima weer uit de werkplaats.

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Prima advies en service

Service
K. Peerdeman (Amsterdam)
08/04/2015
8

Ik kom al jaren bij deze dealer en vrijwel altijd tot volle tevredenheid.

Service
L.C.H. Peetoom (Amsterdam)
08/04/2015
9

Altijd prima geholpen en behandeld, zeer tevreden over de afhandeling.

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Prettige garage met koffie en thee en vriendelijke medewerkers

Service
Hendrik Worst (Zaandam)
01/04/2015
10

Deskundigheid en bijzonder prettige behandeling aan de receptie.

Verkoop
Anoniem
25/03/2015
10

Zeer servicegericht

Service
mevr. E. van Rooij (Amsterdam )
25/03/2015
8

Prettig geholpen en snel.

Service
Samantha (Assendelft)
25/03/2015
8

Goede service, komen afspraken na, proffessioneel

Service
Anoniem
17/03/2015
8

Alles eigenlijk prima maar ik zou nog worden terug gebeld.......

Service
Anoniem
18/02/2015
9

correcte behandeling

Service
Dhr. F.A.M.Tijnagel (Diemen)
18/02/2015
7

algehele vriendelijke ontvangst en prettige afwikkeling.

Service
J H Peters (Almere)
18/02/2015
8

Louwman Zuid Oost is een goed georganiseerde en klantvriendelijke Toyota dealer, wat zij beloven dat doen ze ook.

Service
Mevr. van Bentem (Amsterdam)
18/02/2015
8

Klacht is efficient verholpen, prijsopgave was duidelijk, resultaat van de verbetering tot nu toe blijvend, receptiepersoneel beleefd.

Service
Dhr. F.A.M.Tijnagel (Diemen)
16/02/2015
7

algehele vriendelijke ontvangst en prettige afwikkeling.

Service
Anoniem
11/02/2015
8

vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen terwijl ik daar voor de eerste keer kwaM EN TOTAAL ONBEKEND WAS

Service
H.D de Zwijger (Amsterdam)
11/02/2015
9

Personeel altijd vriendelijk (de koffie staat klaar voor u ) goede afspraken en een gezellig zitje voor te wachten op de auto die in onderhoud is of reparatie.

Service
Nel Klaver (Amsterdam)
11/02/2015
8

Aandacht en behulpzame medewerkers. Goede sfeer in de vestiging

Verkoop
Henny van Kranen (Amsterdam)
04/02/2015
8

Vriendelijke verkoopafdeling

Verkoop
Anoniem
02/02/2015
8

altijd goede service gehad, zeer klantvriendelijke medewekers

Verkoop
Anoniem
27/01/2015
8

Duidelijk en klantvriendelijk

Service
a.p.timmers (amsterdam)
26/01/2015
10

alle werkplaatsbezoeken geheel volgens afspraak afgehandeld. zeer vriendelijke benadering

Service
Herman Heuft (amsterdam)
21/01/2015
8

klant vriendelijk

Service
Anoniem
14/01/2015
8

Er is verschil tussen de dealer waar ik in 2007 de auto nieuw heb gekocht en de dealer waar ik de auto in onderhoud heb.
Waar ik de auto (maar let wel alweer bijna acht jaar geleden) heb gekocht vond ik de sfeer koel en de verkoper iets te arrogant.
Over de dealer, waar ik ook mijn vorige Toyota's al in onderhoud had, ben ik uitermate tevreden. Maar dit betreft wel de receptie en het onderhoud.
Met andere woorden de eerste krijgt het cijfer 5 en de tweede een 9.

Service
Anoniem
29/12/2014
9

prettige persoonlijke benadering, voldoende professioneel maar niet te stijf + natuurlijk de kennis van de auto

Service
walther grotenhuis (amsterdam)
24/12/2014
10

we zijn nu aan onze 3e toyota toe bij deze garage en zijn daar altijd uitstekend geholpen. personeelswisselingen maakten niet uit in de bijna 20 jaar ervaring die we met deze garage hebben.

Service
f.j.mars (amsterdam)
23/12/2014